Forside view

Regnskabsåret 2018/19 gav til trods for en markant omsætningsfremgang et resultat lidt under året før – primært på grund af den øgede konkurrence i...

Overlad alt med ordrer og lagerhold til Nomeco og brug tiden på dine kunder. Sådan lyder det gode tilbud til de apoteker, der handler hos Nomeco. Via Nomeco VMI sker varebestillingen automatisk på baggrund af elektronisk udveksling af apotekets salgs- og lagertal.
Se en timelapse-video af Nomecos lager i Køge rejse sig fra bar mark til giganti...
Nomeco opdaterer fra årsskiftet sine betingelser for udbetaling af omkostningsbe...
 

20/9-2018

Efterspørgslen efter tyverisikring på apotekerne stiger.

Uffe Kåre Jensen tiltræder den 1. maj som ny administrerende direktør i Specific Pharma, der handler med ikke-registrerede lægemidler (IRS) og læge...

I forbindelse med årsskiftet er GMP- og GDP-tilladelserne (også kaldet §39-tilladelser) blevet opdateret. Se de opdaterede versioner her.

For en lægemiddelvirksomhed kan det være både praktisk og administrativt krævende selv at håndtere kliniske forsøg. Ved at outsource distributionen - eller dele af den - frigør virksomheden interne ressourcer og styrker samtidig såvel sikkerhed som kvalitet af distributionen af klinisk forsøgsmedicin.

 

Opbevaring, ompa...