Compliance er et nøgleelement i PHOENIX group’s virksomhedskultur og er afledt af vores grundlæggende virksomhedsværdier. Ansvarlige og overensstemmende handlinger er centrale for vores virksomheds succes. 

Ud over det sociale ansvar, vi bærer som sundhedsudbyder, er respektfuldt samarbejde også afgørende for et tillidsfuldt forhold til vores kunder, forretningspartnere og interessenter.

Vores politikker fastsætter konkret vores virksomheds overbevisning om, at korruption og konkurrenceforvridende samt upassende adfærd ikke hører hjemme i PHOENIX group eller i vores samarbejde med kunder og forretningspartnere. Overtrædelser tolereres ikke. Der foretages passende undersøgelser og idømmes bøder, hvis det er nødvendigt.

PHOENIX groups compliance-organisation sikrer, at reglerne håndhæves og overvåges i hele koncernen. Derudover er lokale Compliance Managers ansvarlige for compliance i de enkelte lande.

System til rapportering af sager

PHOENIX group har etableret et online system til rapportering af sager. Uanset om du er en PHOENIX medarbejder eller en tredjepart, giver det dig chancen for at stille spørgsmål eller rapportere formodede overtrædelser af compliance reglerne eller faktiske hændelser anonymt.

Systemet drives af en ekstern serviceudbyder. Din identitet som whistle-blower kan derfor ikke spores, medmindre du udtrykkeligt accepterer at give disse oplysninger.