Vores vigtigste ressource er engagerede og kvalificerede medarbejdere. Derfor er det afgørende for os at tilbyde et godt arbejdsmiljø med mulighed for individuel udvikling og karriere.

Personalepolitik

Som medarbejder i Nomeco er du med til at sikre, at forbrugerne får det rette lægemiddel til den rette tid. Vi giver vores kunder god service til gavn for deres kunder.

Arbejdsglæde, ambition og udvikling er ledestjerner for os. Vi værdsætter idérigdom og initiativ – og forventer ansvarlighed og engagement. Vi vil være den bedste arbejdsplads ved at støtte dig og dine udviklingsplaner af fælles interesse. 

Holdninger til mennesker

Her hos Nomeco ønsker vi at skabe et godt arbejdsliv for vores medarbejdere. Vi tror på, at mennesker trives i job, der er udviklende og meningsfulde, at vores medarbejdere vokser og trives med krav og ansvar, og at de ønsker at tage del i virksomhedens udvikling. Vi ser og værdsætter vores medarbejderes forskelligheder og tror på, at enhver, under hensyntagen til fællesskabet og Nomecos bedste, bør behandles individuelt.

Tilbud i fritiden

I Nomeco er det vigtigt, at man også har det sjovt med sine kolleger uden for arbejdstiden. Derfor får medarbejdere i Nomeco, foruden rabat på en række varer, flere gode tilbud om aktiviteter i fritiden.

Kunstklub

Medarbejderne i Nomeco har deres egen kunstklub. Kunstklubben får støtte af Nomeco og giver medarbejderne lejlighed til at opleve kunst på arbejdspladsen. Som medlem kan man også deltage i kulturelle arrangementer.

TeamNomeco

Som medarbejder i filial København kan du deltage i flere sportsaktiviteter, f.eks. løb (bl.a. DHL-stafet), cykling, dart, golf og fiskeri. Det er idrætsforeningen TeamNomeco, som arrangerer aktiviteterne med økonomisk støtte fra Nomeco. Der foregår også forskellige aktiviteter i de øvrige filialer. Endvidere har Team Nomeco en øl- og vinklub med mange spændende arrangementer.

Ferielejlighed

Nomecos Medarbejderfond, som er støttet af virksomheden, ejer og driver et feriehus ved Løkken i Danmark. Medarbejdere kan søge om at leje feriehuset efter tre måneders ansættelse.