I 2019 åbnede Site ONE - det største og mest automatiserede lager af sin slags i Nordeuropa. Med over 60.000 pallepladser og 'state of the art' i effektivitet, kvalitet og sikkerhed er lageret det sikre valg for farmaindustrien samt leverandører af 'medical devices' og andre produkter til sundhedssektoren.

Site ONE
Nomeco Warehouse Site ONE
Kom med indenfor og se hvad lageret kan tilbyde i denne video.

Lægemidler til hele Norden

Nomeco Warehouse Site ONE har adresse på Idunsvej 3 i Skandinavisk Transport Center Køge. Herfra forsyner lageret grossister, sygehuse m.fl. i hele Norden og Baltikum med lægemidler og andre produkter. Dermed efterkommer lageret et stigende ønske fra industriens side om at konsolidere lagrene til det nordiske marked og satse på tredjepartslogistik. Placeringen i Køge er derfor idéel, da lægemidler typisk kommer sydfra med lastbil og skal videre mod nord.

Kæmpe investering

Lageret er PHOENIX groups største enkeltstående logistikinvestering til dato, og prisen for det nye lager er endt på omkring en halv mia. dk kr. 
Desuden så forventes det at lageret årligt håndterer lægemidler til en værdi af cirka 11 mia. dk kr.

Det mest markante ved byggeriet er det 30 meter høje fuldautomatiske lager. Dertil kommer en stor terminalbygning med bl.a. køl og varemodtagelse.

Baseret på nyeste teknologi

Lageret er baseret på den nyeste teknologi og er bygget til fremtidige krav. Det gør Nomeco HealthCare Logistics til den bedste og stærkeste outsourcingpartner for alle leverandører til sundhedssektoren.

Fakta om lageret

  • Byggeriet er på hele 100.000 m2 og strækker sig ca. 25.000 kvadratmeter- et område der svar til te fodboldbaner. 

  • Lageret har en imponerende kapacitet på mere end 60.000 pallepladser

  • Og højlageret betjenes af 16 fuldautomatiske kraner

Totalentrepenør: Max Bögl, et kendt navn inden for byggeri, var en stor drivkraft i skabelsen af denne bygning. 

Arkitekt: AK83 Arkitekter A/S har bidraget med deres ekspertise til at skabe et design, der både er funktionelt og behageligt.

Leverandør (tekniske løsninger): SSI SCHÄFER har leveret avancerede tekniske løsninger, der driver det operationelle i SITE ONE med stor effektivitet.

Kontakt

Hvis du vil høre mere om Nomeco Warehouse Site ONE, så kontakt vores direktør Søren, for en snak om dine muligheder.

Søren Vesti Esbensen
Director
Nomeco HealthCare Logistics
+45 3076 5226
soe@nomeco.dk

Søren Vesti Esbensen