Vores grundlæggende opgave er at fungere som medicinalgrossist for de danske apoteker. Det vil sige, at vi sørger for, at apotekerne har de lægemidler og andre apoteksvarer, der er behov i lokalsamfundet.  

Men vi er meget mere end blot en ’vare-flytter’.

Vi ser nemlig ikke os og apoteket som to separate enheder, hvor den ene afgiver en ordre, og den anden leverer. Samarbejdet mellem os og apotekerne er et partnerskab, hvor vi har fokus på at skabe en reel værdi for vores fælles kunder – nemlig den enkelte dansker der har brug for medicin eller andre apoteksvarer.

Vi er ligeværdige i relationen, og det betyder, at vi forstår hinandens forretning og er helt klare over, hvad udbyttet af partnerskabet er.  

Hvordan ser partnerskabet ud i hverdagen? 

Partnerskabstankegangen kommer til udtryk på flere måder – vi vil gerne fremhæve 3 af dem her:

Specialiserede medarbejdere til alle apoteksenheder: Et dedikeret hold med bl.a. en fast kontaktperson, faste VMI-konsulenter og et kundeservice-team, der altid er klar til at tage imod henvendelser og kender B12 enkelte apotek godt. Alle på holdet har en dyb viden inden for pharma- og apoteksverdenen og er derved en stærk partner i dagligdagen.

Alle behandles ens – men får skræddersyede løsninger: Alle apotekskunder får tilbudt de samme services, men dét der giver mening for ét apotek, giver ikke nødvendigvis ikke værdi for et andet. Derfor får apoteket kun det, de har brug for. Men udover services tilbyder vi også flere arrangementer flere gange om året, som skaber værdi for medarbejderne, kommende apotekere og nuværende apotekere. 

Bæredygtighed er et fælles ansvar: Det er altafgørende, at vi tager ansvar for miljøet og samfundet, og derfor arbejder vi strategisk med bæredygtighed. Det gør vi ved at tilbyde langtidsholdbare løsninger til apoteket – såsom en digital varemodtagelse – og så har vi særligt fokus på at mindske spild. Men vi kan ikke gøre en forskel alene, vi har vores apotekskunder med på rejsen mod et fremtidssikret samfund. Læs mere under ’Bæredygtighed’.