Logistik og Nomeco går hånd i hånd - vi betegner det faktisk som vores kernekompetence. Derfor er der ingen grund til selv at bøvle med forsendelsesopgaven, når vi kan gøre det for jer. Det er nemt, bekvemt og fleksibelt. Vi kan både løse den totale pakkeopgave inklusiv at skaffe emballage m.m. Eller vi kan blot tage os af selve distributionen - det bestemmer du helt selv.

Håndtering af marketingmateriale

Vi kan også håndtere alle typer af marketingmateriale, hvad end det er og hvem end det skal sendes til. 

Til forbrugerne kan det være opgaver så som: Vareprøver, Gaveposer, Brochurer m.m. 

Til Salgslokalet kan det være: Posters, Udstillingsmateriale og anden form for promovering der skal skabe opmærksomhed omkring produktet. 

Til de sundhedsprofessionelle kan det være: Informationsmateriale eller Vareprøver m.m. 

Levering til alle faggrupper

Vi kan levere til alle grupper af fagpersonale og institutioner inden for sundhedsområdet - og vi leverer til hele landet. Vi har i forvejen daglig transport af varer til størstedelen af landets apoteker og sygehusapoteker, og vi har jævnlige postforsendelser til læger rundt omkring i landet.

Distributionen af dit materiale vil dels foregå med vores egne biler, dels via vores fordelagtige distributionsaftale med en ekstern udbyder. Det betyder egentlig bare, at vi er meget konkurrencedygtige på prisen.

Hvis du allerede nu har et fast overblik over opgaven (omfang, forsendelsens vægt, størrelse m.m.), kan du udfylde nedenstående formular og sende den til os – så beregner vi en pris for dig.

Hvis opgaven ikke er helt præciseret endnu, og du har brug for at få afklaret kompleksiteten i opgaven, så kontakt os her - så finder vi sammen den bedst mulige løsning.