Logistik er vores kernekompetence, så der er ingen grund til selv at bøvle med forsendelsesopgaven, når vi kan gøre det for jer. Det er nemt og bekvemt og fleksibelt. Vi kan løse den totale pakkeopgave inklusive at skaffe emballage m.m. Eller vi kan blot tage os af selve distributionen. Det bestemmer du helt selv

Vi håndterer alle typer marketingmateriale

Opgaven kan være vareprøver, gaveposer, brochurer og andet materiale, der uddeles til forbrugerne. Det kan være posters, udstillingsmateriale og anden promotion, der skal skabe opmærksomhed omkring produktet i salgslokalet. Eller det kan være informationsmateriale, vareprøver og andet til de sundhedsprofessionelle.

Vi leverer til alle faggrupper

VI kan levere til alle grupper af fagpersonale og institutioner inden for sundhedsområdet i hele landet. Vi har i forvejen daglig transport af varer til størstedelen af landets apoteker og sygehusapoteker, og vi har jævnlige postforsendelser til landets læger.

Distributionen af dit materiale vil dels foregå med vores egne biler, dels via vores fordelagtige distributionsaftale med en ekstern udbyder. Det betyder, at vi er konkurrencedygtige på prisen.

Hvis du allerede nu har helt overblik over opgaven (omfang, forsendelsens vægt, størrelse m.m.), kan du udfylde denne formular og sende den til os – så beregner vi en pris.

Hvis opgaven ikke er helt præciseret endnu, og du har brug for at få afklaret kompleksiteten i opgaven, så ring til os. Så finder vi sammen den bedst mulige løsning.