Som Danmarks førende lægemiddelgrossist sørger vi for at levere lægemidler og andre apoteksvarer til apotekerne i Danmark. Det gør vi via vores integrerede logistiske løsning, som vi selv har udviklet i samarbejde med apotekerne, og som vi kalder VMI2. Løsningen håndterer varebestilling på en intelligent måde – men derudover består vores logistiske setup af specialiserede konsulent-teams og dedikerede kolleger i driften, der hver dag pakker og kører ud med varerne. Døgnet rundt, året rundt.

Landsdækkende – og nordatlantisk – logistik

Vores logistiske setup er kernen i virksomheden, og vi har lagre i København, Odense og Aarhus. Vi kan derfor levere varer til vores apotekskunder hver dag i hele landet – og så sender vi faktisk også varer til de fire apoteker, der er på Færøerne. Derudover sender vi også lægemidler til danske hospitaler samt hospitaler i Grønland. 

Mere end en ’vare-flytter’

Traditionelt set er en grossist det mellemled, der flytter varer fra A og B. Men vi er meget mere end det.

Vi indgår nemlig partnerskaber med vores apotekskunder. Det vil sige, at vi aktivt deltager i vores apotekskunders hverdag ved at være i løbende dialog og skabe nære relationer. Det kan vi gøre, fordi vi fysisk er placeret tæt på apotekerne – vi er altid i nærheden og kan derfor altid slå et smut forbi apoteket. 

De tætte relationer er altafgørende for, at vi kan (videre)udvikle de services, vi tilbyder, og at vi har et gennemsigtigt og tillidsfuldt partnerskab. 

Læs mere om, hvordan vi arbejder med partnerskabstilgangen under menuen ’Partnerskab med apotekerne’.

En dansk virksomhed – men en del af noget større

Selvom vi er en dansk virksomhed, med hovedkontor i København og lokationer på tværs af landet, så er vi en del af noget meget større. Vi er nemlig en del af den familieejede, tyske virksomhed PHOENIX group, som er repræsenteret i 29 europæiske lande. Det betyder, at de er den førende lægemiddelgrossist i Europa. 

I Nomeco har vi derfor en solid og international sparringspartner i ’gruppen’ – sparring vi kan bruge til at have et større blik på, hvordan vi kan optimere forretningen, vores services og logistiske setup her i Danmark, som i sidste ende gavner vores partnerskaber med apotekskunderne.