Et partnerskab med værdi

Nomeco's SygehusService tilbyder en bred vifte af værdiskabende løsninger og idéer, som alle afspejler den kritiske brug, lægemidlerne ofte har. Vores erfaring viser, at det er nødvendigt at spænde bredt og kunne håndtere alt fra paller til fleksible kundetilpassede løsninger.

Vi stræber dagligt efter at være innovative og proaktive i alle forhold, under samarbejdet med sygehusapotekerne. Vi har en højt specialiseret og dedikeret kundeservice, som hver dag sidder parat til at assistere og hjælpe landets sygehusapoteker - og altid med et smil på læben.

Vi lægger utroligt meget vægt på et værdiskabende partnerskab i vores samarbejde med sygehusapotekerne, og vi tror meget på at når vi udvikler os sammen, og både udfordrer og hjælper hinanden til at skabe bedre og mere professionelle løsninger, end dem der er gået forud, så vil begge parter være på det højest mulige niveau. 

Dialog og digital kontakt

De fleste af vores ydelser er understøttet igennem vores online kundecenter, som alle på sygehusapoteket har adgang til. Vi tilbyder relevante og moderne løsninger, som binder industrien, Nomeco SygehusService og sygehusapoteket tættere sammen. Derved bliver arbejdsgangen optimeret og der bliver skabt mest mulig transparens i forsyningskæden, hvor der også er mulig for at få "hjælp til selvhjælp"

Rikke Skov Thomas
Key Account Manager & Team Manager, HospitalService
+45 2184 9500
rst@nomeco.dk

Rikke Skov Thomas