Markedsdata og -indsigt er nøgleelementer, når salg, produktion og distribution skal optimeres for at leve op til de stigende krav på lægemiddelmarkedet. Pålidelig information og data i hele distributionskæden er nødvendig, hvis man skal undgå restordrer eller overproduktion.

Nomeco HealthCare Logistics tilbyder fire forskellige niveauer af informationsudveksling.

Standardiserede statusrapporter

Standardiserede statusrapporter i pdf-format er et grundelement i alle vores ydelser. Rapporterne kan distribueres via e-mail hver dag, uge eller måned.

NOWA

NOWA er vores web-baserede virksomhedsdataløsning. Med NOWA får du et detaljeret indblik i Nomecos datalager, og du kan nemt oprette brugerdefinerede rapporter, som opfylder specifikke krav. NOWA giver adgang til data, som dækker hele forsyningskæden - inklusiv data fra centrallager, grossistdata og data vedrørende eksport og detailsalg. Med NOWA er du bedre rustet til at reagere hurtigere og mere præcist på udviklingen i markedet.

Filintegration

Filintegration giver dig fuldt indblik i Nomecos datalager via virksomhedens egne standardprogrammer (fx SAP, Oracle). Integrationen omfatter transmission af en rådatafil, som er omhyggeligt tilpasset den enkelte klients interne systemer.

Dataintegration

Dataintegration i realtid sikrer det højeste niveau af dataudveksling. I dette tilfælde er Nomeco HealthCare Logistics driftssystemer direkte forbundet med vores kunders interne systemer via en middleware-platform. Det giver adgang til alle data i realtid.
 

Kontakt

Hvis du vil vide mere om vores Business Intelligence-løsninger, så kontakt vores salgsteam.

Lennart Diernisse McGregor
Salgschef
3038 0140
lmc@nomeco.dk

Lennart McGregor