Nomeco driver tre distributionscentre placeret i København, Odense og Aarhus. Disse centre fungerer som logistiske knudepunkter for forsyningen af lægemidler til apoteker i hele Danmark og på Færøerne. Den geografiske placering af vores distributionscentre centre gør, at alle apoteker i Danmark kan nås inden for en kort tidsramme på blot to timer. 

Nomeco er en fuldsortimentsgrossist. Det vil sige, at vi er dedikerede til at levere et bredt udvalg af produkter og varer som apotekerne efterspørger. Dermed fører og leverer vi, som udgangspunkt, alle de lægemidler, som er godkendt på det danske marked. Samtidigt med dette er vi også produktneutrale - det betyder at vores afsætning er styret af apotekernes efterspørgsel.

Produkt indkøb

Som grossist indkøber Nomeco Wholesale alle produkter, der efterspørges på det enkelte apotek. Dermed har vi en samarbejdsaftale med stort set alle lægemiddelleverandører på det danske marked og vi modtager varerne fra virksomhederne enten direkte fra produktion, eller fra deres centrallager.

Størstedelen af leverancerne kommer direkte fra vores eget pre-wholesale lager (Nomeco HealthCare Logistics), hvor mange lægemiddelleverandører har valgt at placere deres lager, inden produkterne distribueres videre til grossister i Danmark og de øvrige nordiske lande. Det skyldes den gode placering af lageret og den optimale leveringstid, hvilket er med til at sikre den bedste service og kvalitet.  

Grå rektangel

Kontakt

Vil du gerne høre mere om Nomeco Grossist? Læs mere og find din kontaktperson her.