Adgangsforhold for leverandører

Vores hovedkontors adresse er Borgmester Christiansens Gade 40, 1790 København V. Vores bygning ligger lige på hjørnet af Borgmester Christiansens Gade og Scandiagade.

Varemodtagelsen har indkørsel fra Scandiagade 35, 2450 København SV, som er dækket af Nomecos tilladelse, hvilket fremgår af nærværende billede og dette dokument.
 

Nomeco varemodtagelse

GDP- og GMP-tilladelse

GDP-tilladelsen udstedes af Lægemiddelstyrelsen efter §39 i Lov om Lægemidler. Den giver Nomeco lov til at engrosforhandle lægemidler og efter kontrakt at udlevere lægemiddelprøver direkte til læger, dyrlæger og tandlæger.

Hent GDP-tilladelsen her

GMP-tilladelsen udstedes af Lægemiddelstyrelsen efter §39 i Lov om Lægemidler. Den giver Nomeco lov til at fremstille humane og veterinære lægemidler.

Hent tilladelsen her

Nomeco lægger stor vægt på at levere en høj kvalitet og har derfor yderligere valgt at blive certificeret efter ISO 9001-standarden. Sammen med Lægemiddelstyrelsens tilladelser er det din garanti for, at Nomeco fra start til slut dokumenterer kvalitetsstyringen og dermed altid leverer en ensartet kvalitet i overensstemmelse med de aftaler, der er indgået. Du kan hente certifikaterne og tilladelserne herunder.