Landsdækkende logistik 

Hos Nomeco handler apotekerne lokalt, da vi har kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Det betyder, at vi altid er tæt på og klar til at løse enhver udfordring, som skulle opstå. 

  • Vi har 20 dedikerede kundeservicekonsulenter, der sidder klar til at tage imod din henvendelse.

  • Vi har 15 VMI-konsulenter, som hjælper til med apotekets spørgsmål omkring logistik og lager.

  • Vi har 300 lagerekspedienter, som dagligt sørger for, at varerne bliver plukket og pakket i de velkendte grønne og blå kasser.

  • Vi har 75 chauffører, som hver dag kører ud, og sørger for at varerne kan blive leveret til tiden – i hele Danmark og på Færøerne.

Effektive og værdiskabende løsninger

Hos Nomeco kender, og forstår vi, de behov, der opstår ude på apotekerne, og vi arbejder konstant for at være på forkant med tilbud omhandlende indkøb, opbevaring, priser og lovbestemmelser, der kan lette den travle hverdag. Vi er en fremadskuende og innovativ samarbejdspartner, der altid er i udvikling for kundernes skyld. Vi giver derfor vores kunder adgang til en lang række digitale serviceløsninger, som kan effektivisere arbejdet og bidrage til at øge apotekets kundeservice og omsætning.

Rabatter

Ifølge bekendtgørelsen om reklame mv. for lægemidler, nr. 1153 af 22/10/2014, § 36, om ydelse af omkostningsbegrundede rabatter på distribution af lægemidler, skal leverandøren offentliggøre standardleverings- og rabatbetingelser. Du kan finde Nomecos rabatter herunder.

Ifølge apotekerloven har Nomeco som leverandør pligt til at afgive en erklæring om, at de omkostningsbegrundede rabatter, som er udbetalt på apoteksforbeholdte lægemidler, overholder de gældende love og regler. Nedenunder kan du se den erklæring som Nomeco har sendt til Sundhedsstyrelsen, angående de rabatter, der er udbetalt.

Se ledelseserklæringen her

Grå rektangel

Kontakt

Vil du vide mere om vores værktøjer og services, så tag venligst fat i vores kontaktpersoner herunder.