Landsdækkende logistik 

Hos os handler apotekerne lokalt, da vi har kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Det betyder, at vi altid er tæt på og klar til at løse enhver udfordring. 
• Vi har 14 dedikerede kundeservicekonsulenter, der sidder klar til at tage imod din henvendelse
• Vi har 17 VMI-konsulenter, som hjælper til med apotekets spørgsmål omkring logistik og lager
• Vi har 300 lagerekspedienter, som dagligt sørger for, at varerne bliver plukket og pakket i de velkendte grønne og blå kasser
• Vi har 75 chauffører, som kører ud hver dag, for at varerne kan blive leveret til tiden – i hele Danmark og på Færøerne.

Effektive løsninger

Vi kender og forstår behovene ude på apoteket, og vi arbejder konstant for at være på forkant med tilbud, der kan lette den travle hverdag. Vi er en fremtidsrettet og innovativ samarbejdspartner, der altid er i udvikling for kundernes skyld. Vi giver derfor vores kunder adgang til en lang række digitale serviceløsninger, der kan effektivisere arbejdet og bidrage til at øge apotekets kundeservice og omsætning.

Rabatter

Ifølge reklamebekendtgørelse 1153 af 22. oktober 2014, § 36 om ydelse af omkostningsbegrundede rabatter på distribution af lægemidler, skal leverandøren offentliggøre standardleverings- og rabatbetingelser. Se Nomecos rabatter herunder.

Rabatter

Ifølge apotekerloven har Nomeco som leverandør pligt til at afgive en erklæring om, at de omkostningsbegrundede rabatter, som er udbetalt på apoteksforbeholdte lægemidler, overholder de gældende love og regler. Her kan du se den erklæring, som Nomeco har sendt til Sundhedsstyrelsen angående de rabatter, der er udbetalt i tidsrummet 1. januar - 31. december 2022.

Se ledelseserklæringen her

Gray

Kontakt

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dit apotek, så tag fat i en af vores kontaktpersoner.