"Overlad alt med ordrer og lagerhold til os, og brug i stedet tiden på dine kunder" - sådan lyder det gode tilbud til Nomecos apoteker. Med VMI-platformen sker varebestillingen automatisk på baggrund af apotekets salgs- og lagertal, som desuden fungerer helt produktneutralt. VMI er en forkortelse for ’Vendor Managed Inventory’, også kaldet ’leverandørstyret lager’.

Et stærkt partnerskab  

VMI er grundlagt på et tæt samarbejde inden for logistik. Apoteket excellerer inden for farmaceutisk ekspertise, mens vi her hos Nomeco trækker på vores betydelige kompetencer inden for IT, logistik og lagerstyring. Dette samarbejde tillader begge parter at bidrage med det, vi hver især er bedst til. VMI-konsulenten på apoteket er ikke blot dygtig inden for logistik, men de har ofte også omfattende erfaring som farmakonomer med en baggrund fra apotekets verden. Dette betyder, at vi taler samme sprog, hvilket understreger, at et tæt partnerskab er nøglen til vores fælles succes.

VMI - En anvendt løsning

At påstå, at VMI er en gevinst for apotekerne, er ikke blot tomme ord. Faktisk taler tallene for sig selv, da det er tydeligt, at vores VMI-system forbedrer adskillige områder af din forretning - især tilbyder vi et bredere produktsortiment, reduceret lagerbeholdningsværdi og et højere serviceniveau, hvilket kun er nogle af fordelene som systemet bringer med sig.

Fordele ved at bruge Nomeco's VMI løsning:

  • Dit apotek bliver mere konkurrencedygtigt

  • Du kan fastholde en høj servicegrad

  • Dine logistikomkostninger er minimale, da dit apotek ikke skal bruge tid på at bestille varer hjem

  • Du får mere tid til kunderne

  • Dit apoteks indkøb bliver optimeret - ikke mindst i forbindelse med substitution

  • Dit apotek er på forkant med den logistiske udvikling

VMI

Mandag, onsdag,  
torsdag og fredag     kl. 08.30 - 17.30
Tirsdag     kl. 10.00 - 17.30

 

70 11 23 80

E-mail: VMI@nomeco.dk 

Kontakt

Lone Andreasen
Afdelingschef
7011 2380
lonan@nomeco.dk

Lone Andreasen