Tilbud i fritiden

I Nomeco er det vigtigt, at man også har det sjovt med sine kolleger uden for arbejdstiden. Derfor får medarbejdere i Nomeco, foruden rabat på en række varer, flere gode tilbud om aktiviteter i fritiden.

 

TeamNomeco

Som medarbejder i filial København kan du deltage i flere sportsaktiviteter, f.eks. løb (bl.a. DHL-stafet), cykling, dart, golf og fiskeri. Det er idrætsforeningen TeamNomeco, som arrangerer aktiviteterne med økonomisk støtte fra Nomeco. Der foregår også forskellige aktiviteter i de øvrige filialer. Endvidere har Team Nomeco en øl- og vinklub med mange spændende arrangementer.

 

Sommerhuse

Nomecos Medarbejderfond, som får tilskud fra virksomheden, ejer og driver to feriehuse - henholdsvis ved Løkken og på Langeland. Som medarbejder kan man - efter 3 måneders ansættelse - søge om at leje husene.

 

Kunstklub

Medarbejderne i Nomeco har deres egen kunstklub. Kunstklubben får støtte af Nomeco og giver medarbejderne lejlighed til at opleve kunst på arbejdspladsen. Som medlem kan man også deltage i kulturelle arrangementer.