Nomeco som arbejdsplads

Vores vigtigste ressource i Nomeco er engagerede og kvalificerede medarbejdere. Derfor er det afgørende for os at tilbyde et godt arbejdsmiljø med mulighed for individuel udvikling og karriere.

 

Personalepolitik

Som medarbejder i Nomeco er du med til at sikre, at forbrugerne får det rette lægemiddel til den rette tid. Vi giver vores kunder god service til gavn for deres kunder.

Samarbejde

Arbejdsglæde, ambition og udvikling er ledestjerner for Nomeco. Vi værdsætter idérigdom og initiativ – og forventer ansvarlighed og engagement. Nomeco vil være den bedste arbejdsplads ved at støtte dig og dine udviklingsplaner af fælles interesse.

 

Holdninger til mennesker

Nomecos personalepolitik udtrykker vores holdning til medarbejderne i virksomheden. Personalepolitikken dækker Nomecos grundlæggende menneskesyn, vores målsætning for arbejdspladsen Nomeco samt holdninger til nøglebegreber som kvalitet, ansvarlighed og ledelse.  

 
Vi ser personalepolitikken som det skelet, der bærer Nomecos kultur. Politikken udtrykker holdninger og værdier, der tager afsæt i Nomecos DNA.

 
Vi ønsker ikke stive regler og forskrifter, men bruger vores personalepolitik til at definere en ramme for de handlemuligheder og det råderum, du har som medarbejder i Nomeco.