Apotekernes førende samarbejdspartner

Nomeco er apotekernes førende samarbejdspartner. Vores samarbejde er baseret på tæt dialog, høj servicegrad, sikker levering og en bred vifte af værdiskabende løsninger og koncepter tilpasset det enkelte apoteks behov.

 

Landsdækkende logistik 

Mere end 20 dedikerede kundeservicemedarbejdere og 15 VMI-specialister sidder hver dag klar til at hjælpe og besvare spørgsmål, og 300 lagerekspedienter sørger for, at varerne bliver plukket og pakket i Nomecos velkendte blå og grønne kasser. 75 chauffører kører flere millioner kilometer om året, når varerne skal leveres til apoteker i hele Danmark og på Færøerne. Hos Nomeco handler apotekerne lokalt, da vi har filialer i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Det betyder, at vi altid er tæt på apoteket og klar til løse enhver udfordring.

 

Effektive løsninger  

Vi kender apotekernes behov og arbejder konstant for at være på forkant med tilbud, der kan lette apotekernes hverdag. Vi er en fremtidsrettet og innovativ samarbejdspartner, der altid er i udvikling for vores kunders skyld. Vi tilbyder vores kunder adgang til en lang række digitale services - løsninger, der kan effektivisere arbejdet og bidrage til at øge apotekets kundeservice og omsætning.

Nomeco er Danmarks største lægemiddelgrossist. Vi leverer alt til landets apoteker - fra hjertemedicin til solcreme.