Danmarks største medicinalgrossist

Nomeco har tre distributionscentre i hhv. København, Odense og Aarhus. Herfra servicerer vi apoteker i Danmark og på Færøerne. Den strategiske placering af vores centre gør, at alle apoteker i Danmark kan nås inden for to timer.

 

Nomeco er en fuldsortimentsgrossist. Det vil sige, at vi leverer de varer, som privatapotekerne efterspørger, og fører dermed som udgangspunkt alle de lægemidler, som er godkendt på det danske marked. Nomeco grossist er produktneutral, og afsætningen er styret af apotekernes efterspørgsel.  

 

Læs mere om Nomeco grossists samarbejde med privatapotekerne, og vores samarbejde med hospitalsapotekerne.

 

Det danske marked

Nomeco grossist indkøber alle produkter, som efterspørges på det enkelte apotek. Dermed har Nomeco grossist en samarbejdsaftale med stort set alle lægemiddelleverandører på det danske marked. Nomeco grossist modtager varer fra virksomhederne - enten direkte fra produktion eller fra deres centrallager.

 

En stor del af leverancerne kommer direkte fra Nomecos eget pre-wholesale lager (Nomeco HealthCare Logistics), hvor mange lægemiddelleverandører har valgt at placere deres lager, inden produkterne distribueres videre til grossister i Danmark og de øvrige nordiske lande.

 

Læs mere om hvad Nomeco HealthCare Logistics kan tilbyde, eller kontakt HCL Sales på hclsales@nomeco.dk.