Ny leverandør på det danske marked?

Nomeco leverer som grossist lægemidler og frihandelsvarer, som hører naturligt hjemme på apotekerne, fra et sortiment på over 24.000 varenumre til landets apoteker.

Heraf er ca 16.200 humane lægemidler – de ca 15.000 er på recept og 1.200 i håndkøb.  Sortimentet består endvidere af ca. 1100 veterinære lægemidler til dyr.

Nomecos sortiment af frihandelsvarer, kaldet mærkevarer, består af ca. 6500 varenumre. Sortimentet breder sig over alt fra hudpleje, toilet- og hygiejneprodukter, tandpleje og sygeplejeartikler til kosttilskud og ernæringsprodukter.

Hvis du er ny på det danske marked og gerne vil have dit produkt til salg på apotekerne, kan Nomeco muligvis hjælpe. Når det gælder lægemidler fører Nomeco, som udgangspunkt og ikke mindst produktneutral samarbejdspartner, de lægemidler, som har godkendt markedsføringstilladelse fra Lægemiddelstyrelsen. Lægemiddelstyrelsen opdaterer sortimentet hver 14. dag.

Med hensyn til frihandelsvarer/mærkevarer (ikke lægemidler) vurderer og fastsætter Nomeco selv, hvilke produkter der skal i sortiment.

Læs mere om leverandørens samarbejde med Nomeco grossist