Kvalitet

Nomeco står for den højeste kvalitet inden for sundhedslogistik. Vores mål er altid at levere den rigtige vare i den rigtige mængde til den rigtige tid i den rigtige tilstand. På den måde lever vi op til vores mission om at sikre befolkningen rettidig adgang til lægemidler.

Alt i Nomeco foregår i fuld overensstemmelse med God Distributions Praksis (GDP), der er beskrevet i den danske lovgivning. Lægemiddelstyrelsen inspicerer os jævnligt for at sikre, at vi lever op til reglerne og har helt styr på sikkerhed, dokumentation, opbevaringsfaciliteter, håndtering m.m. Nomecos kvalitetsstyringssystem er desuden certificeret efter ISO 9001.

Kvaliteten i Nomeco gælder eksempelvis for kølekæden. Kølevarer er meget følsomme, og derfor har Nomeco valideret sin kølekæde fra vi modtager varen, til den står på apoteket. Det indebærer, at vi pakker kølevarerne i specielle kølekasser ved leverance til apoteket. Kølekasser er kvalificeret til en bestemt tid, og apotekerne ved, at nattens leverancer af kølevarer skal pakkes ud som det første og sættes på køl igen.

Se desuden Nomecos tilladelser og godkendelser til distribution og fremstilling af lægemidler samt vores ISO 9001 certificering her.

Fødevarestyrelsens smiley ordning