Vi leverer sygehusenes medicin

Nomeco SygehusService er sygehusapotekernes dedikerede samarbejdspartner, når det handler om sikker og hurtig levering af lægemidler i høj kvalitet. Vi tilbyder en vifte af værdiskabende løsninger og koncepter, som alle afspejler den kritiske brug, lægemidlerne ofte har. Vores erfaring viser, at det er nødvendigt at spænde bredt og kunne håndtere alt fra paller til fleksible kundetilpassede løsninger.

 

Værdiskabende partnerskab

I Nomeco SygehusService stræber vi dagligt efter at være innovative og proaktive i alle forhold i samarbejdet med sygehusapotekerne. Vi har en højt specialiseret og dedikeret kundeservice, som hver dag sidder parat til at supportere og hjælpe landets sygehusapoteker, med et smil på læben.

 
Vi lægger vægt på det værdiskabende partnerskab i vores samarbejde med sygehusapotekerne og synes vi er bedst, når vi sammen udvikler os, udfordrer hinanden og hjælper hinanden til bedre og mere professionelle løsninger, end dem vi havde i går. 

 

Dialog og digital kontakt

De fleste af vores ydelser er understøttet via vores online kundecenter, som alle på sygehusapoteket har adgang til. Vi tilbyder relevante og moderne løsninger, som binder industrien, Nomeco SygehusService og sygehusapoteket tættere sammen og derved optimerer og skaber mest mulig transparens i forsyningskæden og mulighed for ”hjælp til selvhjælp”.

Kontakt

Rikke Skov Thomas

Rikke Skov Thomas

Key Account Manager & Teamleder, SygehusService

2184 9500

rst@nomeco.dk