Site Køge

I 2019 åbner Nomecos helt nye HealthCare Logistics lager, der hermed samler tre lagre ét sted. Lageret er placeret i Køge og bliver det største og mest automatiserede af sin slags i Nordeuropa. 

 

Med over 60.000 pallepladser og state of the art i effektivitet, kvalitet og sikkerhed er lageret det sikre valg for farmaindustrien samt leverandører af medical devices og andre produkter til sundhedssektoren.

  

Lægemidler til hele Norden

Det nye Site Køge har adresse på Idunsvej 3 i Skandinavisk Transport Center Køge. Herfra forsyner lageret grossister m.fl. i hele Norden samt Baltikum med lægemidler og andre produkter. Dermed efterkommer lageret et stigende ønske fra industriens side om at konsolidere lagrene til det nordiske marked samt satse på tredjepartslogistik. Placeringen i Køge er derfor ideel, da lægemidler typisk kommer sydfra med lastbil og skal videre mod nord.

 

Kæmpe investering

Det er PHOENIX group’s største enkeltstående logistikinvestering til dato, og prisen for det nye lager er omkring en halv mia. kr. Lageret forventes årligt at håndtere lægemidler til en værdi af cirka 11 mia. kr.

ONE lageret i Køge

Det mest markante ved byggeriet er det 30 meter høje fuldautomatiske højlager, og dertil kommer en stor terminalbygning med bl.a. køl og varemodtagelse.

 

Højteknologisk 

Lageret er baseret på den nyeste teknologi og er bygget til fremtidige krav. Det gør Nomeco HealthCare Logistics til den bedste og stærkeste outsourcingpartner for alle leverandører til sundhedssektoren.

 

Fakta om lageret

  • Byggegrunden på 100.000 m2 er placeret Idunsvej 3, Skandinavisk Transport Center i Køge
  • Bygningen kommer til at fylde ca. 25.000 m2 (hvad der svarer til 3 fodboldbaner)
  • Kapaciteten bliver over 55.000 pallepladser
  • Højlageret skal betjenes af 16 fuldautomatiske kraner

 

Totalentreprenør: Max Bögl
Arkitekt: AK83 Arkitekter A/S
Leverandør af tekniske løsninger: SSI SCHÄFER

 

Kontakt

Hvis du vil vide mere om dine muligheder i Site Køge, så kontakt vores salgsteam.

Jesper Lotz

Commercial Director, Nomeco HealthCare Logistics

2920 6905

jelot@nomeco.dk