Nomeco Warehouse Site One

I 2019 åbnede Nomecos helt nye HealthCare Logistics lager. Lageret er placeret i Køge og er det største og mest automatiserede af sin slags i Nordeuropa. 

 

Med over 60.000 pallepladser og 'state of the art' i effektivitet, kvalitet og sikkerhed er lageret det sikre valg for farmaindustrien samt leverandører af medical devices og andre produkter til sundhedssektoren.

  

Lægemidler til hele Norden

Nomeco Warehouse Site ONE har adresse på Idunsvej 3 i Skandinavisk Transport Center Køge. Herfra forsyner lageret grossister m.fl. i hele Norden samt Baltikum med lægemidler og andre produkter. Dermed efterkommer lageret et stigende ønske fra industriens side om at konsolidere lagrene til det nordiske marked samt satse på tredjepartslogistik. Placeringen i Køge er derfor ideel, da lægemidler typisk kommer sydfra med lastbil og skal videre mod nord.

 

Kæmpe investering

Det er PHOENIX groups største enkeltstående logistikinvestering til dato, og prisen for det nye lager er omkring en halv mia. kr. Lageret forventes årligt at håndtere lægemidler til en værdi af cirka 11 mia. kr.

ONE lageret i Køge

Det mest markante ved byggeriet er det 30 meter høje fuldautomatiske højlager, og dertil kommer en stor terminalbygning med bl.a. køl og varemodtagelse.

 

Højteknologisk 

Lageret er baseret på den nyeste teknologi og er bygget til fremtidige krav. Det gør Nomeco HealthCare Logistics til den bedste og stærkeste outsourcingpartner for alle leverandører til sundhedssektoren.

 

Fakta om lageret

  • Byggegrunden på 100.000 m2 er placeret på Idunsvej 3, Skandinavisk Transport Center i Køge
  • Bygningen fylder ca. 25.000 m2 (hvad der svarer til 3 fodboldbaner)
  • Kapaciteten bliver over 60.000 pallepladser
  • Højlageret betjenes af 16 fuldautomatiske kraner

 

Totalentreprenør: Max Bögl
Arkitekt: AK83 Arkitekter A/S
Leverandør af tekniske løsninger: SSI SCHÄFER

 

Kontakt

Hvis du vil høre mere om Nomeco Warehouse Site ONE, så kontakt mig for en snak om dine muligheder.

Søren Vesti Esbensen Director, Nomeco HealthCare Logistics
+45 3076 5226