Nomeco støtter brysterne

Igen i år har Nomeco kastet sig ind i kampen mod brystkræft. Nomeco opfordrer landets apoteker til at sælge støttearmbånd og være aktive i den Lyserøde Lørdag, som holdes 6. oktober landet over.

 

Nomeco distribuerer armbåndene uden beregning, og udlodder i øvrigt en Lyserød Lørdags-pakke til et interesseret apotek. Det sker i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, der står bag kampagnen, som løber i september og oktober med masser af aktiviteter landet over.

 

At Nomeco netop har valgt at støtte brystkræft skyldes, at sygdommen rammer hver 9. kvinde i Danmark. Hvert år opdages der ca. 4.700 nye tilfælde. Dermed har brystkræft den triste rekord at være den mest udbredte kræftform blandt kvinder herhjemme. Og mon ikke alle kender mindst én person, der er eller har været ramt af den?

 

Derfor opfordres alle til at støtte brysterne – uanset størrelse, form og alder. Det kan man bl.a. gøre ved at købe et eller flere af de smukke armbånd til 40 kr. - overskuddet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

 

Apotekerne kan læse mere om kampagnen i MærkevareUniverset.