Mød holdet bag Site Køge

Der bliver arbejdet hårdt og intensivt på Nomecos nye lager i Køge, som snart skal være klar til indvielse. En stor del af arbejdet foregår dog ikke på byggepladsen på Idunsvej 3 i Køge. Det foregår et helt andet sted, hvor Nomecos dygtige team af specialister arbejder med at få dokumentation og IT på plads.

 

Det er PHOENIX group’s største logistikinvestering til dato, og prisen vil være omkring en halv mia. kr. Lageret forventes årligt at håndtere lægemidler til en værdi af over 11 mia. kr.

 

Lageret er baseret på den nyeste teknologi og er fremtidssikret – bl.a. kan det håndtere de kommende EU-regler om individuel mærkning af alle lægemiddelpakker. Med det nye lager er lægemiddelindustrien endvidere sikret den højeste kvalitet, fuld dokumentation, transparens i hele forsyningskæden og den bedst mulige sikkerhed.

 

Det nye site Køge skal forsyne grossister og hospitaler i hele Norden samt de Baltiske lande med lægemidler. Der er således et stigende ønske fra industriens side om at konsolidere sine lagre til det nordiske marked. Da lægemidler typisk kommer sydfra med lastbil og skal videre mod nord, er Skandinavisk Transport Center i Køge en ideel placering for det store lager.

 

Det mest markante ved byggeriet er det 30 meter høje fuldautomatiske højlager, og dertil kommer en stor terminalbygning med bl.a. køl og varemodtagelse.