Mærkevarer

Hos Nomeco får apoteket garanti for et dynamisk og attraktivt mærkevaresortiment, der udvikler sig i takt med tendenser og trends i markedet. Mærkevarer kaldes også frihandelsvarer og er alle de produkter, der ikke er lægemidler, og som lovligt må sælges på apotekerne. 

 

Sortimentet indeholder alle varer i apotekskædernes sortiment, og dertil kommer et spændende udvalg af varer, der alle holder sig inden for det af Lægemiddelstyrelsen tilladte sortiment (kaldet 'positivlisten').

 

Hos Nomeco får apoteket sikkerhed for, at leverandørerne af mærkevarer overholder den gældende lovgivning. Eksempelvis har Nomeco indhentet garantier fra producenterne af kosttilskud for at sikre, at produkterne er lovligt anmeldt. Det samme gælder for ernæringsprodukter til medicinske formål. Alle garantierne er at finde på Serviceløsningerne.

 

Markedets bedste servicegrad

Nomeco er proaktiv for at sikre en høj leveringsevne i forhold til apotekets salg af f.eks. kampagnevarer. Samtidig sikrer Nomeco attraktive priser og et højt dækningsbidrag til apoteket. Varernes holdbarhed er også i top, da Nomeco stiller krav til leverandørerne om minimum 12 måneders holdbarhed på mærkevarer.

 

Nomecos MærkevareUnivers sikrer overblik

Med Nomecos MærkevareUnivers, som apoteket finder under Serviceløsningerne, får apoteket overblik, viden og inspiration til at vælge det rette sortiment. Nomecos MærkevareUnivers giver også en række unikke søgemuligheder, så apoteket nemt og hurtigt selv kan finde frem til de varer, som kunderne efterspørger.

  
 
  

Tina Skou Sortimentschef
3614 2133