HospitalService

Nomeco SygehusService er specialister i at håndtere og integrere en sikker forsyningskæde til de nordiske hospitaler. Vi tilbyder industrien distribution ud over Danmarks grænser og er vandt til at udvikle fleksible løsninger, der er tilpasset det enkelte produkt og samtidig er i fuld overensstemmelse med GDP.

 

De lægemidler, som sygehusapotekerne indkøber til rabatpris gennem AMGROS, distribueres typisk i et enkanalsystem på det danske marked. Her kan leverandøren gennem deres aftale med Amgros oplyse, hvorfra hospitalsapotekerne kan bestille lægemidlerne. De øvrige produkter, som leveres til AIP, leveres i et flerkanalsystem, hvor hospitalsapoteket selv bestemmer, hvor de vil lægge ordren.

 

Håndtering af rabatter

Nomeco SygehusService er med til at sikre tilgængeligheden af produkter til hospitalsapotekerne. Nomeco har i samarbejde med hospitalsapotekerne og Amgros udviklet et unikt ordre set-up. Ud over et meget tæt dagligt samarbejde med hospitalsapotekerne hjælper Nomeco SygehusService blandt andet også med at håndtere de rabatter, som er aftalt mellem leverandøren og hospitalsapotekerne.
 
Læs mere om Amgros og deres udbudsproces.

 

Kontakt

Hvis du vil vide mere om vores løsninger inden for hospitalsområdet, så kontakt Nomeco HealthCare Logistics' salgsteam

 

 

Rikke Skov Thomas

Rikke Skov Thomas

Key Account Manager & Teamleder, SygehusService

2184 9500

rst@nomeco.dk