Fuld indsigt i salgs- og lagerdata

Nomeco grossist tilbyder en salgs- og lagerrapport, som sendes en gang om måneden via e-mail . Rapporten viser pr. varenummer det gældende lagerniveau på salgbart lager samt det samlede salg til henholdsvis privat- og hospitalsapoteker.

 

Større indsigt i realtid

Derudover tilbyder Nomeco grossist, via den webbaserede BI-løsning NOWA, komplet og øjeblikkelig adgang til alle salgs- og lagerdata på dine produkter. På den måde er du altid ajour med din forretning, og du er i stand til at reagere hurtigt og præcist på udviklingen i markedet.

 

Med NOWA har du adgang til data vedrørende lagerstatus og salg af dine produkter gennem Nomeco grossist - herunder opdateret lagerstatus og salg til apoteker fordelt på forretningsmoduler samt salg til hospitaler på individuelt niveau. Alle oplysningerne fremgår af det samme program, og der er online-adgang hele døgnet.

 

Systemet er let at anvende, og implementeringen kræver minimal træning og involvering af interne IT-ressourcer.

 

Hvis du også har produkter hos Nomeco pre-wholesale, vil du få et samlet overblik over salgs- og lagerdata gældende for både grossist og pre-wholesale.
 

Vil du vide mere om NOWA og adgangen til salgs- og lagerdata er du velkommen til at kontakte HCL Sales på hclsales@nomeco.dk