BoxDrop

Outsourcing af marketingmateriale til apoteket

Lad Nomeco overtage distributionen af dit marketingmateriale, når det gælder mærkevarer, medicinsk udstyr og OTC-produkter.
 
Logistik er Nomecos kernekompetence. Så der er ingen grund til selv at bøvle med forsendelsesopgaven, når vi kan gøre det for jer. Det er nemt og bekvemt og fleksibelt. Nomeco kan løse den totale pakkeopgave, inkl. at skaffe emballage m.m. Eller vi kan blot tage os af selve distributionen. Det bestemmer I helt selv.

 

Vi håndterer alle typer marketingmateriale

Opgaven kan være vareprøver, gaveposer, brochurer og andet materiale, der uddeles til forbrugerne. Det kan være posters, udstillingsmateriale og anden promotion, der skal skabe opmærksomhed omkring produktet i salgslokalet. Eller det kan være informationsmateriale, vareprøver og andet til de sundhedsprofessionelle.

 

Til alle faggrupper

Nomeco kan levere til alle grupper af fagpersonale og institutioner inden for sundhedsområdet i hele landet. Nomeco har i forvejen daglig transport af varer til størstedelen af landets apoteker og sygehusapoteker, og vi har jævnlige postforsendelser til landets læger.

 

Distributionen af dit materiale vil dels foregå med vores egne biler, dels via vores fordelagtige distributionsaftale med Post Danmark. Det betyder, at vi er konkurrencedygtige på prisen.
 
Hvis du allerede nu har helt overblik over opgaven (omfang, forsendelsens vægt, størrelse m.m.), kan du udfylde denne formular [PDF] og sende det til os – så skal vi beregne en pris.
 
Hvis opgaven ikke er helt præciseret endnu, og du har brug for at få afklaret kompleksiteten i opgaven, så ring til os. Så finder vi sammen den bedst mulige løsning.

Kontakt

Hvis du vil vide mere om vores BoxDrop-løsninger, så kontakt vores salgsteam.

Vani Sharma Key Account Manager
2913 9044