Uopfordret jobsøgning

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os, selv om der ikke lige er opslået en ledig stilling. I Nomeco har vi en jobdatabase med interesserede ansøgere. Har vi ikke et ledigt job her og nu, bliver du optaget i denne database. Kommer der senere ledige stillinger, gennemgår vi altid jobdatabasen først for at se, om der er egnede kandidater. 

Nomeco har filialer i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Fra alle filialerne pakkes der medicin, som køres ud til apotekerne i området.

Lagerekspedient 
Som lagerekspedient i Nomeco pakker du medicinalvarer til de danske apoteker og sygehuse. Da alle instruktioner mv. er på dansk, skal du kunne læse, skrive og tale dansk. Desuden kræver vi en ren straffeattest. Som lagerekspedient bliver du målt på såvel effektivitet som kvalitet. Derfor er det vigtigt, at du er engageret og interesseret i at yde en god indsats. Kunne du tænke dig at arbejde som lagerekspedient i Nomeco, vil vi bede dig udfylde et ansøgningsskema. Klik her for at udfylde et ansøgningsskema.

Chauffør
Som chauffør i Nomeco kører du ud med medicinalvarer til de danske apoteker og sygehuse. Du har ansvaret for at pakke bilen forsvarligt, og køre ud til apotekerne med varerne ud fra en given rute og tidsplan. Som chauffør er du Nomecos ”ansigt” udadtil i forhold til apotekerne. Der stilles derfor store krav til, at du yder en god service og overholder givne deadlines. Da alle instruktioner og guidelines er på dansk, skal du kunne læse, skrive og tale dansk. Desuden kræver vi en ren straffeattest. Kunne du tænke dig at arbejde som chauffør i Nomeco, vil vi bede dig udfylde et ansøgningsskema. Klik her for at udfylde et ansøgningsskema.


Administration
Inden for vores administrative funktioner modtager vi også meget gerne uopfordrede ansøgninger. Det kan for eksempel være inden for IT, kvalitet, salg, kommunikation og marketing samt kundeservice, økonomi, logistik, indkøb og HR.
Ønsker du at søge uopfordret, vil vi bede dig om at vedhæfte en ansøgning samt CV via dette link. 

Det er vigtigt, at du i din ansøgning beskriver: 
· I hvilken funktion du ser dig selv? 
· Hvor og hvordan du gerne vil bruge din energi og dine evner?
· Hvad du mener, du kan bidrage med i den konkrete funktion?

Spørgsmål
Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte HR-afdelingen på telefon 3645 4536 eller på rekruttering@nomeco.dk.