Nomeco Grossist

Nomeco grossist er Danmarks største medicinalgrossist med fire distributionscentre, der er fordelt i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Herfra servicerer vi apoteker i Danmark og på Færøerne. Den strategiske placering af vores fire centre gør, at alle apoteker i Danmark kan nås inden for to timer.

Nomeco er en fuldsortimentsgrossist, dvs. at vi leverer 99 % af de varer, som privatapotekerne efterspørger, og fører dermed som udgangspunkt alle de lægemidler, som er aktive i Taksten. Nomeco grossist er produktneutral, og afsætningen er styret af apotekernes efterspørgsel.  

Læs mere om Nomeco grossists samarbejde med privatapotekerne, og vores samarbejde med hospitalsapotekerne.

Samarbejde 

Idet Nomeco grossist indkøber alle produkter, som efterspørges på det enkelte apotek, har Nomeco grossist en samarbejdsaftale med stort set alle lægemiddelleverandører på det danske marked. Nomeco grossist modtager varer fra virksomhederne, enten direkte fra produktion eller fra deres centrallager.

En stor del af indleveringerne sker direkte fra Nomecos eget pre-wholesale lager (Nomeco Healthcare Logistics), hvor mange lægemiddelleverandører har valgt at placere deres lager, inden produkterne distribueres videre til grossister i Danmark og de øvrige nordiske lande.

Læs mere om hvad Nomeco Healthcare Logistics kan tilbyde, eller kontakt HCL Sales på hclsales@nomeco.dk.

Apoteksenheder

219 apoteker
17 supplerende enheder
132 apoteksfilialer
79 apoteksudsalg
ca. 600 håndkøbsudsalg
ca. 200 medicinudleveringssteder