BoxDrop

Lad Nomeco overtage distributionen af dit marketing-materiale, når det gælder mærkevarer, medicinsk udstyr og OTC-produkter.

Logistik er vores kernekompetence. Så der er ingen grund til selv at bøvle med forsendelsesopgaven, når vi kan gøre det for jer. Det er nemt og bekvemt og fleksibelt. Vi kan løse den totale pakkeopgave for jer, inkl. at skaffe emballage m.m. Eller vi kan blot tage os af selve distributionen. Det bestemmer I helt selv.

Box Drop processen er meget ligetil:

1. Download formularen.

2. Udfyld instruktion med dine behov og krav.

3. E-mail det til HCLsales@nomeco.dk.

4. Nomeco vil vende tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.

5. Accept af Box Drop orden.

6. Du vil blive tildelt en kundeservicekonsulent, som vil være din kontaktperson under hele processen.

7. Forsendelse af pakker, udstyr eller materialer til Nomeco. De paller og pakker skal være tydeligt mærket "Box Drop" på alle fire sider.

8. Udførelse af Box Drop ordren.

9. Faktura og betaling.

 

Opgaven kan være vareprøver, gaveposer, brochurer og andet materiale, der uddeles til forbrugerne. Det kan være posters, udstillingsmateriale og anden promotion, der skal skabe opmærksomhed omkring produktet i salgslokalet. Eller det kan være informationsmateriale, vareprøver og andet til de sundhedsprofessionelle.

Nomeco kan levere til alle grupper af fagpersonale og institutioner inden for sundhedsområdet og over hele landet. Nomeco har i forvejen daglig transport af varer til størstedelen af landets apoteker og sygehusapoteker, og vi har jævnlige postforsendelser til landets læger.

Distributionen af jeres materiale vil dels foregå med vores egne biler, dels via vores fordelagtige distributionsaftale med Post Danmark. Det betyder, at vi er konkurrencedygtige på prisen.

Hvis du allerede nu har helt overblik over opgaven (omfang, forsendelsens vægt, størrelse m.m.), kan du udfylde denne formular [PDF] og sende det til os – så skal vi beregne en pris.

Hvis opgaven ikke er helt præciseret endnu og du har brug for at få afklaret kompleksiteten i opgaven, så ring til os. Så finder vi sammen den bedst mulige løsning.

For yderligere information kontakt HCLsales@nomeco.dk